Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ عصر شنبه در پی سهمیه‌بندی و افزایش قیمت بنزین، در برخی شهرهای کشور اعتراضاتی به صورت پراکنده شکل گرفت.
به گزارش ایسنا، در شیراز برخی معترضان اقدام به آتش‌زدن لاستیک کردند.
مسدود کردن بعضی مسیرهای ورودی و خروجی نیز باعث اختلال در رفت و آمد شد.
بیشتر مغازه‌ها و اماکن تجاری در نقاطی از شهر تعطیل شد و آموزش و پرورش، مدارس نوبت عصر را هم تعطیل اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در برخی نقاط، پلیس برای پراکنده‌کردن مردم مجبور به شلیک گاز اشک‌آور شد.
برخی افراد با سوءاستفاده از فضای ملتهب، اقدام به شکستن  شیشه بانک‌ها کردند و یک پمپ بنزین نیز آتش گرفت اما حضور به‌موقع آتش‌نشانان و مردم، موجب اطفای سریع آن شد.
اختلال در سرویس‌دهی مترو و اتوبوس‌های درون‌شهری و همچنین نبود امکان تردد خودروها باعث بروز مشکل برای برخی شهروندان شد.
دست کم چهار نفر بر اثر تیراندازی در معالی‌آباد مجروح شدند.
پمپ بنزین کوزه‌گری در جنوب شیراز نیز به آتش کشیده شد.
همچنین در کرج برخی از شهروندان در نقاط مختلف این شهر و بعضی دیگر از شهرهای استان البرز تجمع کردند و خواستار توقف افزایش قیمت بنزین شدند.
این تجمعات که از حوالی ساعت ۱۰ صبح شروع شده بود، با نزدیک‌شدن به ساعات پایانی روز کمرنگ‌تر شد.
مشاهدات عینی از آرام‌بودن اغلب این اعتراضات و خویشتنداری پلیس نسبت به شهروندان معترض در بیشتر نقاط حکایت داشت.
این اعتراضات باعث اختلال در عبور و مرور در سطح شهر و اتوبان کرج - تهران و کرج - قزوین شد و شهروندان را برای رفت و آمد دچار مشکل کرد.
علاوه بر این، اینترنت تلفن‌های همراه در کرج دچار اختلال بود.
دادستانی البرز با ارسال پیامک‌هایی از شهروندان خواست با توجه به سوءاستفاده معاندین، در این تجمعات حضور پیدا نکنند.
در بوشهر نیز همزمان با دومین روز افزایش قیمت بنزین تعدادی از مردم در واکنش به این تصمیم به خیابان‌ها آمدند و اعتراض خود را نشان دادند.
معترضان با خاموش‌کردن خودروها شعارهای اعتراضی سر دادند و خواستار بازگشت نرخ بنزین به حالت قبل شدند.
در بندرعباس نیز تجمعات کوچکی برپا شد اما با دخالت پلیس نظم برقرار شد.
همچنین در اهواز تعدادی از شهروندان به خیابان‌ها رفتند و در مسیرهای اصلی شهر خودروی خود را خاموش کردند.
اینترنت‌ تلفن‌های همراه در اهواز با اختلال مواجه بود.
تعدادی از افراد در مناطق مختلف اهواز از جمله مناطق کوروش، کیان‌پارس، میدان فرودگاه و شهر کوت‌عبدالله اقدام به اعتراض و تجمع کردند.
در منطقه کوروش، میدان فرودگاه به سمت زرگان و شیبان برخی افراد اقدام به تخریب اموال عمومی کردند، چند لاستیک‌ در معابر آتش زدند و شیشه‌های خودروها را شکستند.
در این محدوده همچنین بانک شهر و ساختمان حراست منطقه ۳ شهرداری اهواز به آتش کشیده شد.
در کوت عبدالله مرکز شهرستان کارون نیز تقریبا درگیری‌ها زیاد بود. در این منطقه نیز آتش‌زدن لاستیک خودرو و بانک و همچنین آسیب‌زدن به اموال عمومی مشاهده می‌شد.
در محدوده پل پنجم اهواز نیز چند لاستیک به آتش کشیده شد که در پی آن تردد خودروها از پل پنجم ممنوع شد.
این در حالی است که مرکز شهر تقریبا آرام بود که البته برخی مغازه‌داران، خود اقدام به تعطیلی مغازه‌هایشان کردند و تردد شهروندان نیز در این محدوده کم بود.
با این وجود نیروی انتظامی و یگان ویژه برای برقراری امنیت بیشتر در منطقه مستقر بود.
در منطقه چهارراه زند نیز برخی افراد نسبت به خاموش‌کردن چراغ‌های بخشی از خیابان اصلی اقدام کردند و لاستیک خودروها را آتش زدند.
در مناطق کوی رمضان، مسیر زرگان، مسیر حمیدیه، کوی سیاحی، ملاشیه، بلوار نواب، کوت عبدالله و کوی ملت، لاستیک‌سوزی و سنگ‌پرانی مشاهده شد.
محسن دالوند فرمانده انتظامی اهواز در گفت‌وگو با ایسنا وضعیت اهواز را «تحت کنترل» عنوان کرد و گفت که هیچکدام از مسیرها مسدود نشده است.
وی تصریح کرد: خوشبختانه هیچ تلفات جانی نداشته‌ایم و مشکل خاصی وجود ندارد.
فرمانده انتظامی اهواز در خصوص خاموش‌کردن خودروها و توقف برخی رانندگان در مسیرهای شهر نیز گفت: نخست سعی می‌کنیم به افرادی که خودروهای خود را در خیابان‌ها خاموش می‌کنند به صورت لسانی تذکر دهیم و در مرحله بعد با این افراد برخورد خواهد شد و پس از ضبط پلاک خودرو، از طریق پیامک به آنها اطلاع‌رسانی می‌شود و سپس موضوع از طریق دادگاه پیگیری خواهد شد.
دالوند بیان کرد: خاموش‌کردن خودروها و مسدودکردن خیابان‌ها، اعتراض سالم نیست.
علیار راستگو معاون استاندار آذربایجان شرقی نیز در خصوص تجمعات اعتراضی در این استان اظهار کرد: در شهر تبریز تنها در سه نقطه تجمعات محدودی برپا شد و اوضاع در دیگر شهرستان‌های آذربایجان شرقی آرام بود و هیچ مشکلی وجود نداشت.  برچسب ها: اعتراضات ، سهمیه‌بندی بنزین

منبع: خرداد

کلیدواژه: اعتراضات سهمیه بندی بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۷۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 

محمد رضا نجفی منش عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در گفت وگو با خبرنگار قدس درباره علت بروز ناترازی بنزین گفت: یکی از معضلات فعلی کشور استفاده بالا از بنزین در کشور و بروز ناترازی بنزین است. در حالی که الان در دنیا همه به سمت سوخت های پاک و متنوع کردن سبد سخت مثل خودروهای برقی رفته اند، در کشور ما این شرایط هنوز ایجاد نشده است.

این عضو اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: البته برای متنوع کردن سبد سوخت و تشویق شدن مردم برای رفتن به سمت خودرهای برقی و هیبریدی، دولت ها باید سوبسید های اساسی به مردم بدهند تا به سمت استفاده از این خودروهای پاک و سبز مثل خودروهای برقی حرکت کنند.

نجفی منش افزود: وارد کردن خودروهای هیبریدی به چرخه مصرف سوخت از جمله بنزین را پایین می آورد. در نهایت هم باید خودروهای فرسوده را از رده خارج کنیم، مسئله ای که در کشور ما اصلا جدی گرفته نشده و خودروهای فرسوده همچنان در کشور در حال تردد هستند.

این عضو هیات نمایندگان تهران گفت: در حال حاضر 29 میلیون خودرو در حال تردد در کشور داریم که بخش زیادی از این خودروهای در حال تردد عمر بیش از 15 سال دارند که مصرف بنزین را بالا می برند، باید اقدامی شود تا این خودروهای فرسوده از رده خارج شوند.

نجفی منش افزود: استفاده از تنوع در سبد سوخت بهترین روش برای کاهش مصرف بنزین است. سوخت های متنوع باید برای تردد استفاده شوند تا فشار به بنزین آورده نشود.

نجفی منش ادامه داد: یکی از عمده ترین علت مصرف بالای بنزین در کشور قاچاق بنزین است. دلیل این قاچاق این است که بنزین در کشورهای همسایه مثل افغانستان، پاکستان و .... با قیمت بنزین در کشور ما تفاوت خیلی بالایی دارد، بنزین در کشور ما نهایتا 3 هزار تومان ولی در ترکیه 2 دلار یعنی 100 هزار تومان است.

وی در ادامه بیان کرد: در این شرایط هر کس یک پیت بنزین هم دستش بگیرد و به کشورهای خارجی برود به میزان زیادی سود کرده است. در ابتدا برای اینکه کاهش مصرف داشته باشیم باید جلوی قاچاق گرفته شود.

این عضو اتاق بازرگانی ادامه داد: راه کار جلوگیری از قاچاق بنزین هم این است که قیمت آن اصلاح شود. تا زمانی که بنزین به این قیمت مفت در اختیار مردم قرار داده شود قطعا قاچاق انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • تازه‌ترین حملات اسرائیل به رفح ۱۰ شهید برجای گذاشت
  • ترمیم آسفالت خیابان بنفشه درخواست شهروندان اهوازی شد
  • آتش‌سوزیِ مهیب قطار حامل بنزین در آمریکا | ویدئو
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • حمایت دانشگاهیان اهواز از اعتراضات دانشجویان آمریکایی علیه صهیونیست‌ها
  • حمایت جامعه دانشگاهی اهواز از اعتراضات دانشجویی در آمریکا علیه صهیونیست‌ها
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • وحید امیری و تکرار اتفاق تلخ استرالیا
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • پیش بینی بارش‌های پراکنده و افزایش دما در خوزستان